Kaikki vihreät tekstit ovat linkkejä !

Yhteistyössämme vaihdamme kuulumisia, suunnittelemme postauksia ja järjestämme arvontoja ja kilpailuja. Tähän myös te lukijat voitte toki vaikuttaa, kommenteissa, chatissa ja muualla voi aina ehdottaa mitä vain!

Jos yhteistyökumppanimme blogia/sivustoa ei päivitetä aktiivisesti, voimme lopettaa yhteistyön, tai merkitä alla olevaan kohtaan epäaktiivisuuden.

Linkinvaihtoon on kaikilla mahdollisuus, eikä siellä olevia nimiä normaalisti poisteta, ellei toisin mainita.

Yhteistyöjulkaisut

Yhteistyöjulkaisut voivat olla ulkopuolisen tekemiä kirjavinkkauksia, haastatteluja XDD-studioon, ulkopuolisia tai yhteisiä postauksia jne. Taivas on rajana!

Älä siis ujostele! Oletpa pieni aloitteleva kirjagrammaaja tai vain innokas lukija, ja olisit kiinnostunut, ota yhteyttä Instagram -directiimme @kisu.misuxdd tai lähetä sähköpostia kisu.misuxdd@gmail.com!!

Vakituisessa yhteistyössä

LOPETETTU
Parantajan Polku

Ylläpitäjät : Neksukka ( IG : kataxart ), Kaura ( IG : jokiklaanintavoin ) & Lily ( IG : diamond._.lily )

Parantajan Polku on Erin Hunterin kirjallisuuteen perustuva blogi , aiheista kerrotaan laajasti monista näkökulmista , postauksia tulee melko usein !

Tietoa löytyy paitsi Selviytyjistä , Soturikissoista ja Etsijöistä , myöskin uusimmasta sarjasta , Bravelandsista , eli Uljasmaasta !

Blogi käsittelee ylläpitäjien elämää , ja lisäksi kirjojen uskomuksia , takakansia , julkaisupäiviä , ynnä muuta jännittävää !

Linkinvaihdossa

Saniaiskanjoni 
Soturikissaroolipelisivusto, tällä hetkellä aktiivinen!

Hopeapolku
Soturikissatietosivusto, Suomen suurin, ajankohtaisin ja kattavin tietopankki, mitä Soturikissoihin tulee!

Jos olet kiinnostunut , tulethan kommenttikenttään , Instagram - directiin ( @ kisu . misuxdd ) tai sähköpostiimme !